Ontdek ons bedrijf: Een greep uit onze projecten

Grenen Belle epoque ensuite

Gemaakt aan de hand van een foto uit medio 1890-1910 van een familie die voor deze ensuite heeft gestaan. Omdat de en-suite verwijderd is in de loop van de tijd wilden de nieuwe eigenaren van de woning de oude stijl in glorie herstellen. Het herenpand dat in Hilversum staat is volledig gerenoveerd van een advocatenkantoor terug naar woonhuis met alle details terug gebracht zoals dat begin 20e eeuw gemaakt werd. Deuren met bossing panelen, sierlijsten om de deuren en hoge plafonds.

Strak modern, rookglas voor de gashaard en een salontafel

Maatwerk en detail staat voorop. Wij verzorgen zowel de aanpassingen in de woning zodat de meubels geplaats kunnen worden als ook het meubel zelf.

Rustiek eikenblad in combinatie met eikenfineer inbouwkast

Met gespoten fronten voor de laden. De plint is onderbroken voor de soundbar die minder gewenst was onder de televisie. Lichtplan in de woning alsmede de verlichting in de legplanken, wij ontzorgen door dit in eigen beheer aan te leggen.

Vreemde hoeken en oplossing gericht denken

Opbergruimte creëren waar dat niet standaard kan. Wanneer de ruimte dit toelaat zullen wij er alles aan doen om de wensen te implementeren in de beschikbare ruimte en de wensen om te zetten in de kast van uw dromen.

Adresgegevens

  • IJsselmeerstraat 316B
  • 1271 GE HUIZEN
  • 06 46 05 26 05
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

© 2023 Maatwerkkast.nl Alle rechten voorbehouden.