Maatwerk.
Uitgaan van uw wensen.

Welkom bij M.C. Bijl Interieurbouw, ontwerpers en bouwers van maatwerk interieurs.

Bijl Interieurbouw is een meubel- en interieurbouwbedrijf, gestart in 2004. Bijl Interieurbouw vervaardigt maatwerk keukens, meubels en interieurinrichtingen voor de zakelijke en particuliere markt. Daarnaast bieden wij een assortiment raambekleding, banken en stoelen in samenwerking met onze partners Luxaflex®, Velux® en Smits buitenzonwering.

Aan de kwaliteit van onze producten besteden wij onze uiterste zorg. Een tevreden klant is onze norm. We spelen in op woontrends en combineren dit met gedegen vakmanschap.

Maatwerk betekent uitgaan van uw wensen. Daarom begint ons contact met u als klant met een persoonlijk gesprek waarin u uw wensen kenbaar kunt maken en waarin wij u kunnen adviseren. Een gedetailleerde prijsopgave vooraf is bij ons vanzelfsprekend.

Wanneer wij in uw woning werken, doen wij dat met respect voor uw privacy. Na uitvoering van de werkzaamheden laten wij de ruimte waar gewerkt is opgeruimd en bezemschoon achter. Voorbereidende werkzaamheden voeren wij uit in onze werkplaats aan de IJsselmeerstraat 316B in Huizen, waar u ook op afspraak een bezoek kunt brengen aan de toonzaal.

M.C. Bijl Interieurbouw is lid van de Centrale Bond van Meubelfabrikanten en het bedrijf is opgenomen in het register van erkende opleidingsbedrijven van de Stichting Hout & Meubel.


Referenties

Mooie afwerking parket

Na lang zoeken de juiste interieurbouwer gevonden die een oplossing had voor mijn lelijke afwerking van het parket rondom een paal in de woning. De voor- en nafoto's zeggen genoeg! Top man! Matthijs Bijl

Hans Fes

Op en top maatwerk

Matthijs en zijn mannen hebben bij ons de zolderverdieping op prachtige wijze afgetimmerd. Het plaatje wat ik in mijn hoofd had, is helemaal werkelijkheid geworden. Wat wij heel prettig hebben gevonden, is dat er goed wordt meegedacht en doordacht en dat het resultaat steeds voorop staat. In het contact én het resultaat merk je dat ze bij Bijl Interieurbouw van het vak houden. Matthijs, heel veel dank!!

Geert Jurrie Schutte

Schmink spiegel

Zo ontzettend blij met de prachtige schminkspiegel die jullie gemaakt hebben. Bedankt!

Mimmoza

Van harte aanbevolen!

Bijl Interieurbouw heeft een aantal klussen in onze woning in Ede gedaan. Naast dat de jongens gewoon hun werk goed doen denken ze ook met je mee over bijvoorbeeld de te gebruiken materialen. Harde werkers die altijd komen wanneer je ze nodig hebt! Bijl Interieurbouw... van harte aanbevolen dus!

Familie van den Bos

Ze kunnen meedenken !!

In ons huis te Blaricum is in het verleden een nis gebouwd speciaal voor de B&O tv, dus een specifieke afmeting. De huidige tv's hebben andere maten, onze B&O al 20 jaar oud, het einde was in zicht. Bijl Interieurbouw heeft uitgebreid meegedacht en een prachtige, kwalitatief goede oplossing gemaakt, waar wij zeer tevreden mee zijn.

Frank de Jong

Adresgegevens

  • IJsselmeerstraat 316B
  • 1271 GE HUIZEN
  • 06 46 05 26 05
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

© 2023 Maatwerkkast.nl Alle rechten voorbehouden.