Kijkje in de meubelkeuken
van Bijl Interieurbouw

U bent welkom voor vrijblijvend advies

Bijl Interieurbouw heeft een eigen toonzaal waarin wij u kunnen adviseren en voorlichten over gebruik van materialen en de toepassingen daarvan. De toonzaal is geen winkel waarin u meubels kunt bekijken en direct kan aanschaffen. Elk meubelstuk is stuks gemaakt en voor ieder gemaakt aan de specificaties waaraan deze moet voldoen. Tijdens de bouw van uw meubel bent u van harte welkom om de vorderingen te bekijken. Wij stellen u op de hoogte wanneer het meubel gemaakt gaat worden. Zo kunt u dus tijdens de bouw van het meubelstuk nog specificaties bekijken en veranderen.

 

Openingstijden
Wij streven er naar om op werkdagen geopend te zijn van 8.00 tot 17.00 uur. Echter zal dat niet altijd lukken omdat wij ook werk op lokatie uitvoeren. Wij verzoeken u dan ook om een afspraak te maken. ’s Avonds na 20.00 uur en zaterdags is een afspraak ook mogelijk.

M.C. Bijl Interieurbouw is te vinden aan de IJsselmeerstraat 316B. Deze locatie pal naast de Huizense haven benadrukt de veelzijdigheid van het bedrijf: ook bootinterieurs zijn ons toevertrouwd.

Adresgegevens

  • IJsselmeerstraat 316B
  • 1271 GE HUIZEN
  • 06 46 05 26 05
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

© 2023 Maatwerkkast.nl Alle rechten voorbehouden.